Itsetuntoa isommaksi -kurssi
on sinua varten!

 • Etkö saa sanottua EI silloin, kun sinun pitäisi?
 • Etkö uskalla sanoa KYLLÄ, kun haluaisit?
 • Mietitkö iltaisin nukkumaan mennessäsi päivän tapahtumia ja olet tyytymätön, kun et osannut pitää puoliasi tai teit jonkun ratkaisun johon et olekaan tyytyväinen?
 • Tunnetko riittämättömyyttä sinuun kohdistuvien odotusten vuoksi?
 • Yritätkö tekemisellä lunastaa paikkasi maailmassa, oikeutuksen olemassaoloosi?
 • Jääkö unelmiesi tavoittelu puolitiehen tai jopa alkutekijöihinsä?
 • Tai etkö oikein tunnista, mitä haluaisit?


Jos tunnistit yhdenkin kohdan itsessäsi, tämä kurssi on sinulle!

Tule mukaan tästä!

Olen Sanna Seesvalo, taideterapeutti, Reiki Master, NLP Practitioner ja henkinen valmentaja. Nuorempana kärsin matalasta itsetunnosta ja monista tunnesolmuista, jonka takia mm.

 • lupasin helposti asioita, jotta kenellekään ei tule paha mieli, vaikka sitten jouduin tinkimään omasta hyvinvoinnistani
 • en uskaltanut tarttua tilaisuuksiin, koska ajattelin, etten kuitenkaan osaa tai onnistu
 • iltaisin nukkumaan mennessäni mielessäni pyöri tilanteita, jotka jäivät harmittamaan, kun en osannut asettaa rajojani ja toimin omia arvojani vastaan
 • tunsin itseni lähtökohtaisesti huonommaksi ihmiseksi, kuin muut
 • ajoin itseni uupumukseen monta kertaa yrittäessäni täyttää ulkopuolelta tulevia odotuksia
 • suorittamalla ja tekemällä ja jatkuvasti täydellisyyteen pyrkimällä yritin lunastaa oikeutusta olemassaololleni ja hyväksyntää ympäristöltäni, sen sijaan, että olisin hyväksynyt itseni sellaisena, kuin olin.
Tule mukaan!

Syvän masennuksen ja huonon omakuvan omanneena koin jatkuvaa kärsimystä, koko elämä tuntui kärsimykseltä ja tunsin, että muut nyt lähtökohtaisesti vain ovat parempia ihmisiä ja minä en ole ansainnut mitään. Suoritin asioita ja olin armoton ja vaativa itselleni, vaadin itseltäni täydellisyyttä, joka kostautui jatkuvina itsesyytöksinä ja riittämättömyyden tunteina. En osannut ottaa vastaan kiitoksia, koska näin aina kaikki ne asiat, joissa olisi vielä ollut parantamisen varaa tai jotka eivät menneet täydellisesti. Näin ja koin itseni rumana ja lihavana, vaikka se ei ollut totta millään mittareilla. 

Yhtenä yksinäisenä iltana yli 25v sitten istuessani silloisen asuntoni lattialla sikiöasennossa, itkiessäni elämäni kurjuutta ja kykenemättömänä edes liikkumaan, tajusin, että kukaan ei tule minua hakemaan ja nostamaan kurjuudestani. Oli täysin minun omalla vastuullani alkaa etsiä reittiä ylös kuopastani. Valitsin alkaa etsiä sitä, mikä minua elämässä piti kiinni ja sitä, mikä voisi helpottaa oloani, kurjuus ei voinut olla ainoa tapa elää. Päätettyäni alkaa selvittää, mistä elämässä oikein on kysymys, alkoi aivan uudenlaisia mahdollisuuksia tulla eteeni. 

Seuranneiden useiden vuosien aikana monenlaisten menetelmien, kirjojen, kurssien ja koulutusten kautta löysin vihdoin työkalut, jotka auttoivat minua saamaan rakastavamman suhteen itseeni.
Ja nyt olen siinä onnellisessa asemassa, että voin jakaa omalta osaltani osaamistani auttamaan myös sinua! 


Tule mukaan!
 

 

Tajusin, että tunteet eivät ole loogisia, niinpä niitä ei voi muuttaa loogisen järjen ja puheen tasolla, vaan tarvitaan muunlaista työskentelyä, joka tavoittaa syvempiä tasoja kuin arkijärjen ja logiikan tason, siis  kehomuistin ja alitajunnan. 

Ymmärsin, että hyvä itsetuntemus on kaiken avain. Ilman sitä ei voi tietää, mitä syvällä sisimmässään haluaa. Avain itsetuntemukseen on rehellisyys. Masentuneen ja kurjuuteen tottuneen mieli ei ole rehellinen, vaan vääristynyt: ajatukset kiertävät samaa rataa vahvistaen negatiivisia ajatusmalleja itsestä, ympäristöstä ja elämästä. Niinpä tajusin, että ajatukseni eivät olleet totta! Ja havaitsin, että ajatusteni tuottamat tunteet eivät olleet totta. Kun opin ajattelemaan eri tavalla kuin aikaisemmin, opin myös tuntemaan eri tavalla. Kun opin tuntemaan eri tavalla, opin myös toimimaan eri tavalla. Ja elämäni alkoi muuttua, koska tein ratkaisuja aivan eri perusteilla, kuin aikaisemmin! Enkä ollut koskaan aiemmin tajunnut sitä, miten kaikki sisälläni kantamani tunteet  ohjasivat päätöstentekoani ja ratkaisujani. 

Opin tulemaan nähdyksi ja kuulluksi, jopa olemaan esillä omana itsenäni. Minä, joka aina koulussa kammosin kaikkia esitelmiä. Kuitenkin jatkuvasti löysin itseni mitä erilaisimmista tilaisuuksista juontamassa, kuuluttamassa, esittelemässä jne. 20 vuotta sitten tällaisen verkkokurssin tekeminen (siis myös se, että olisin kameran edessä puhumassa) oli niin kaukana ajatusmaailmastani, että olisin nauranut räkäisesti päin naamaa jokaiselle, joka olisi sellaista ehdottanut... Nykyään pidän livewebinaareja, luentoja ja kursseja kymmenille ihmisille ja vaikka minua aina vähän jännittää, se ei silti estä minua tekemästä sitä, mitä minä olen tullut tänne Maan päälle tekemään: opettamaan ja auttamaan ihmisiä! 

Kun opin tuntemaan ja hyväksymään itseni, jopa rakastamaan itseäni, luovuuteni alkoi kukkia aivan uudenlaisella tavalla, kun sisäinen kriitikkoni ei enää tyrmännyt ihan kaikkea. 

Tämä kaikki on mahdollista myös sinulle! Jos minä olen pystynyt kääntämään elämäni ympäri, sinäkin pystyt! Ei ole mitään muuta syytä estämään sinua, kuin se sisäinen ääni, joka sanoo: "niin, kyllä muut, mutta en minä..." Sinun ei tarvitse uskoa sitä! Riittää, että olet valmis tutkimaan mahdollisuutta tehdä jotakin muuta, kuin mitä tähän asti olet tehnyt. 

Keräsin parhaat palat kaikesta oppimastani Itsetuntoa isommaksi -kurssiksi, joka on neljän viikon tehokatsaus itseesi, alitajuisiin uskomuksiisi ja ajatuksiisi itsestäsi. Teemme tehokkaita harjoituksia, jotta saat uudet oppisi myös käytäntöön, jotta muutos todellakin tapahtuu! 


Jokaisen harjoituksen olen itse todennut toimivaksi. Nyt olen koonnut ne sinulle yhdeksi tiiviiksi paketiksi, joten sinun ei tarvitse käyttää aikaa haaliaksesi erilaisia menetelmiä sieltä ja täältä, vaan saat monipuolisen ja syvällisen kattauksen yhdeltä kurssilta. 

Tule mukaan!

1. 

Opit syventämään itsetuntemustasi ja tulet tietoiseksi omasta sisäisestä puheestasi ja alitajuisista uskomuksistasi.

2.

Opit muuntamaan rajoittavat ja vahingolliset uskomuksesi ja  kohottamaan itsetuntoasi ja kokemaan itsesi arvokkaana ja rakastettavana.

 

3.

Teet kurssin aikana paljon ohjattuja monipuolisia tehokkaita harjoituksia, jotka jäävät käyttöösi, joten jatkossakin sinulla on toimivia työkaluja, joita käyttää oman kasvusi tukemiseen.

Tule mukaan tästä!

Itsetuntoa isommaksi -kurssi on neljän viikon syväluotaus itseen erilaisten reflektoivien, intuitiivisten ja luovien harjoitusten kautta. Kurssi sisältää yhteensä 23 videota, joista osa on luentoja, osa ohjattuja harjoituksia. 

Ohjatut harjoitukset harjoittavat havainnoimaan omaa sisäistä puhettasi, kehosi viestejä ja alitajuisia ajatusmalleja, jotka estävät sinua olemasta täysillä paras versio itsestäsi. Harjoitukset auttavat muuntamaan tapasi ja tottumuksesi sellaisiksi, jotka tukevat kasvuasi omaan täyteen potentiaaliisi!

Voit helposti sovittaa kurssin päivittäiseen elämääsi omaan tahtiisi. Kurssi on jaoteltu neljään viikkoon, mutta voit helposti käydä sitä täysin omaan tahtiisi. Viikottain aukeava kurssimateriaali kannustaa tekemään tehtäviä säännöllisesti ilman, että kerralla tulisi ahnehdittua liikaa. 

Kurssimateriaali on käytössäsi ikuisesti rekisteröitymisesi jälkeen, joten voit helposti palata harjoituksiin uudelleen ja uudelleen. Nämä harjoitukset eivät koskaan lakkaa antamasta, vaan niitä uudelleen tehdessäsi ne auttavat havaitsemaan yhä uudenlaisia asioita ja vivahteita, sitä hienovaraisempia, mitä paremmin opit itseäsi havainnoimaan ja tiedostamaan.

Tule mukaan!

Itsetuntoa isommaksi

Uuden saavuttaminen edellyttää muutosta.
Jotta mitään voi muuttaa, pitää ensin tiedostaa.
Jotta tiedostaminen (=tiedon havaitseminen) on mahdollista, tietoon pitää päästä käsiksi. 
Tämä kurssi auttaa sinua tiedon tavoittamisessa ja ajatusmalliesi muuntamisessa! 

Tule mukaan!